به گزارش قدس خراسان به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری صبح امروز در یکصدوهشتمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در مشهد اظهار کرد: متاسفانه شاهد هستیم رژیم غاصب صهیونیستی همچنان نسلکشی را در غزه و در سرزمینی که متعلق به فلسطینیان است را ادامه میدهد.
استاندار خراسان رضوی افزود: ما وظیفه داریم ضمن محکوم کردن این عمل غیرانسانی از مردم فلسطین، رزمندگان فلسطینی و حماس که به صورت مشروع در حال تقابل با رژیم صهیونیستی و پشتیبانهای آنها یعنی آمریکا، انگلیس، فرانسه و همه کشورهایی که حمایت میکنند، حمایت و پشتیبانی کنیم. انشالله با عنایت خداوند متعال این ملت مظلوم بتوانند در اسرع وقت و با کمترین خسارت به اهداف عالیه خود که تسخیر سرزمین و وطن خود است، موفق باشند.
وی ضمن تشکر و قدردانی از اعضای شورای گفتوگو عنوان کرد: قاعده و پایه اصلی شورای گفتوگو بخش خصوصی است. رویکرد مد نظر تشکیل جلسات این است که حاکمیت و مسئولان دولتی حضور پیدا کنند و همفکری و همکاری کنیم تا مشکلات تولیدکنندگان و فعالان بخش اقتصادی کاهش پیدا کند.
نظری ادامه داد: اینکه استان در کیفیت شورای گفتوگو رتبه اول را داشته مهمتر از تعداد جلسات است. باید درک متقابل و همدلی وجود داشته باشد. حتما دعوت از مسئولان ملی را در ارتباط با مشکلات مبتلابه مربوط به آن حوزه در دستور کار گذاشته شود.
استاندار خراسان رضوی بیان کرد: هم بخش خصوصی و هم دولتی صاحب تجربه است. باید تلاش کنیم از انفعالی مواجه شدن با اتفاقات پرهیز کنیم. حتما جلسات را پیشگیرانه و پیشدستانه برگزار کنید و به موقع تصمیمگیری شود. طبیعی است در فضای کوتاه تصمیمگیریها انفعالی و کمدقت خواهد بود، مهم است تشکل های صنفی به موقع و بخشهای دولتی پیشگیرانه تصمیمگیری کنند.
وی با اشاره به اینکه ما تلاش خود را میکنیم کمک کنیم تصدیگری دولت کاهش پیدا کند، تصریح کرد: نباید بر حضور دولت در اقدامات اصرار شود. با فعال شدن تشکلهای صنفی، قشری و موضوعی بسیاری کارها روانتر و بهتر پیش میرود، ما نیز از آن تصمیمات حمایت میکنیم. مگر دولت چقدر پول دارد که خرید تضمینی برای محصولات جدید و مختلف هم انجام دهد، بنابراین باید به نحوی سیاستگذاری کنیم که این اتفاق نیفتد. ممکن است در مقطعی گرهها باز شود اما باز گره ایجاد خواهد شد.
نظری گفت: در زمینه دامداری و کشاورزی که در استان ما تحت تاثیر حداقل دو سال خشکسالی شدید بوده باید کارگروهی تشکیل شود. من خدمت رئیسجمهور عرض کردم که روستاییان ما بسیار ناراحت هستند و خسارت دیدند، مخصوصا خردهدامداران و خردهکشاورزان که پایه مالی آنها ضعیف است. با این شرایط باید ببینیم چه راهکاری داریم که تولید حفظ شود.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: وقتی تولیدکننده ما شیر خود را به استان دیگری صادر میکند نمیتوانیم جلوی او را بگیریم، این باز دخالت میشود. ما تلاش میکنیم مداخلات خود را کاهش دهیم. درخواست ما از تشکل ها این است که برای این موضوع فکر کنند؛ مثلا این سوال است که چرا شیر به خارج از استان صادر می شود و دوباره ماست آن به استان برمی گردد؟ از این نمونه ها وجود دارد. تدابیر برای حل مسائل و مشکلات صنفی باید توسط خود تشکلهای مردمی صورت گیرد. ما اصرار داریم بسیاری از موضوعات را اتحادیهها انجام دهند چرا حاکمیت دخالت کند؟
وی اضافه کرد: در مسایلی که نمیتوانید ما به عنوان حاکمیت در خدمت شما هستیم. هر آنچه در استان قابل تصمیمگیری است معطلی جایز نیست اما آنچه مربوط به مرکزیت بوده باید پیگیری شود. برآیند کلی حرکت اقتصادی استان رو به جلو و مثبت است. شاخصهای خوبی داریم، استان با ظرفیت است و اقبال نیز در استان وجود دارد. ما در حوزه دیپلماسی نیز کار میکنیم تا فضا را برای فعالیت بخش خصوصی بیشتر آماده کنیم.
نظر شما